Vriend en donateur worden van de stichting?

Wij verwelkomen iedereen die de stichting op een positieve wijze wil en kan ondersteunen. Dit als particulier met een donatie en als bedrijf [Vriend] om onze doelstelling en visie mede uit te dragen. Alleen is maar alleen!
De stichting stimuleert en ondersteunt sinds 1997 uiteenlopende en succesvolle initiatieven voor verbetering van
de woon-, werk- en leefomgeving en streeft naar een samenleving waarin iedereen zich bewust is van de oorzaken en gevolgen van pesten en geweld. Dit doen wij lokaal, regionaal en landelijk. Steun de stichting, klein of groot, en draag zo mede onze boodschap uit… Stop geweld. Stop zinloos geweld!

Wat bieden wij onze Vrienden

  1. Een gevelbord ‘Vriend’
  2. Het beeldmerk ‘Vriend’ van de stichting voor gebruik sociale media en drukwerk
  3. Een stoeptegel en vlag met het lieveheersbeestje
  4. Een certificaat: Vriend van de stichting
  5. Desgewenst digitaal drukwerk en handzame stickers en foldertjes voor interne communicatie
  6. Desgewenst en waar mogelijk gebruik maken van ons brede netwerk

Een jaarlijkse donatiebedrag aan de stichting van € 2.500,- vragen wij onze Vrienden [bedrijven en organisaties] als ondersteuning. Een digitale donatiefactuur volgt. Donaties van particulieren zijn ook welkom. Als stichting zijn wij tevreden en dankbaar met iedere financiële bijdrage. De Stichting is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI en is niet btw plichting.

Goed plan en interesse als bedrijf of organisatie voor aansluiting? Geef het dan aan met een mailtje naar contact@zinloosgeweld.nl en wij nemen per omgaande contact op. Tot snel en op naar een mooie en zinvolle samenwerking.

Voor nu € 1,- doneren aan de stichting kan ook. Bel 0900-8889. Doneren voor een ander ondersteunend bedrag? Zie op deze pagina dan onze donatie QR code of zie onze pagina webshop, item doneren.